Voorwoord

Angelique Hardoar

Wendbaarheid in de praktijk

Angelique Hardoar
Programmamanager transitie
ICT Services | HR-adviseur

''De wereld verandert snel, zeker op ICT-gebied. Een flexibeler ICT-dienstverlening met kortere doorlooptijden past in die bewegelijkheid. We werken al een tijdje hard om dit samen met de andere diensten en faculteiten te bereiken. Dit magazine laat zien wat we willen bereiken en wat we al hebben bereikt, en vooral hoe collega’s en afdelingen dat in de praktijk doen. Je leest over ontwikkelingen en initiatieven binnen ons ontwikkelprogramma ‘Een wendbaar ICT Services’.

In dit nummer geven CvB-leden Jan Lintsen (UvA), Hanneke Reuling (HvA) en Geleyn Meijer (HvA) hun visie op de ontwikkelingen op het gebied van IT en onderwijs en wordt directeur ICT Services, Frank Hendrickx, geïnterviewd over het belang van een wendbaar ICT Services. Ook komen een aantal collega’s aan het woord die concreet bezig zijn de wendbaarheid in de praktijk te brengen.

''ICT Services doet ertoe. Dat tonen onze collega's in dit magazine op inspirerende wijze."

Kortom, het magazine laat zien dat het ontwikkelprogramma op verschillende niveaus leeft en dat er inmiddels tal van initiatieven zijn gestart en vernieuwingen gerealiseerd. Niet alleen binnen ICT Services, maar juist ook in samenwerking met de andere diensten en faculteiten. Het maakt de ambities en doelstellingen van de HvA en de UvA én de medewerkers duidelijk. ICT Services doet ertoe; dat tonen onze collega’s in dit magazine op inspirerende wijze.


Ik ben ervan overtuigd dat iedereen na het lezen, kijken en luisteren net zo enthousiast raakt als ik. Graag bedank ik onze collega’s Karlijn Nagtegaal, Femke Riemersma en Simone Gablan voor hun creativiteit en inzet om dit magazine te realiseren.''